FAQS

Preguntes freqüents

 • Per què he de comprar una o més unitats didàctiques (UD)?
  Si estàs en el procés de crear la teva UD és essencial tenir un exemple per veure com una altra persona va resoldre els problemes i dubtes que t’aniràs trobant. A Boli vermell només venem unitats de programacions d’alta qualitat que han tret una nota excel·lent en algun dels dos darrers processos d’oposicions docents.
 • M’envieu la UD en PDF o Word?
  No. La compra de la UD dona accés a la part privada de la web on pots visualitzar la unitat o unitats que has comprat i la programació d’on ha sorgit.
 • Per què no l’envieu en format digital (PDF o Word)?
  Quan la pedra surt de la mà, ja no sap on va. El mateix succeeix amb els productes digitals. Si enviem una còpia a diverses persones, el més probable és que estigui en mans de moltíssima gent en poc temps. Segurament, adaptaràs idees de les unitats o adaptaràs alguna part. Per això, no t’interessa que les UD estiguin en mans de molta gent, cosa que segurament passaria si l’enviéssim en format digital.

 • Puc presentar a les oposicions una de les unitats que he comprat?
  Poder, ho pots fer (adaptant-la a la nova convocatòria i al nou currículum, és clar). Però ni t’ho recomanem ni és la idea de la web. Pensa que altres persones també la compraran. L’objectiu és compartir UD’s per a que et serveixin d’exemple, no copiar-les.
 • Quant val comprar una o més unitats?
  Tota la informació la tens a la pàgina de preus.
 • Com funciona el procés de compra?
  Has d’anar a l’apartat de la botiga que hi ha dins de la web. Allí has de triar si vols adquirir una, dues, tres o totes les unitats didàctiques. Un cop tens el producte (per exemple, el de 3 unitats) a la cistella, has de visualitzar la cistella i comprovar que tot és correcte. D’aquí has d’anar a la caixa, on has d’escriure les teves dades, especificant de quina especialitat i quines unitats vols exactament. Tot seguit, has de fer un Bizum al número 644 116 638 per la quantitat indicada a la botiga i pitjar el botó Realitza la comanda. A partir d’aquí nosaltres ens posarem en contacte amb tu per a enviar-te el nom d’usuari i contrasenya per a que puguis accedir al contingut adquirit.
 • Les UD estan adaptades al nou currículum o les adaptareu en un futur?
  No estan adaptades. Aquestes unitats provenen de programacions didàctiques que es van presentar a les darreres dues convocatòries d’oposicions, per tant, estan dissenyades a partir del Decret 119/2015. De moment, hem penjat una unitat adaptada al nou Decret 175/2022, concretament la número sis de Català. Si en pengem alguna més ho farem saber a través d’aquesta web, Instagram, Facebook i la newsletter de Boli vermell.

 • Tinc una PD que va treure molt bona nota en una de les darreres oposicions. Us la puc vendre o me la podeu vendre vosaltres?
  Parlem-ne! Envia’ns un mail a hola@bolivermell.com o escriu-nos un missatge de text al 644 116 638.
error: Contingut protegit